Pogoji uporabe in Piškotki

Omejitev odgovornosti

Obiskovalci spletne strani arhitekturarudolf.si uporabljajo vsebine in aplikacije izključno na lastno odgovornost. Lastnik arhitekturarudolf.si strani ni odgovoren za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe informacij s te strani.

Avtorske pravice

Vse vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebin na spletni strani ni dovoljeno uporabljati brez predhodnega pisnega soglasja.

Varstvo osebnih podatkov

arhitekturarudolf.si varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri uporabi obrazca za kontakt. Osebne podatke se uporablja izključno za namen direktne komunikacije na poslano sporočilo.

Povezave na zunanje strani

Na strani so objavljene povezave, ki kažejo na spletne strani tretjih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino lastnik arhitekturarudolf.si ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin. Objava povezav na ali omemba komercialnih proizvodov, zaščitenih blagovnih znamk, proizvajalcev in podobnega ne pomeni, da lastnik arhitekturarudolf.si promovira ali izpostavlja posamezen izdelek, blagovno znamko, proizvajalca itd

Piškotki

Spletna stran uporablja besedilne datoteke (“piškotke”), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje (podatki se ne delijo s tretjimi osebami). Shranjevanja piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik in lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.

Seznam piškotkov uporabljenih na strani

Ime piškotka Veljavnost [sekund] Namembnost
_ga 63072000 razlikovanje med uporabniki
_gid 86400 razlikovanje med uporabniki
_gat 60 za omejevanje zahtevkov

Oblikovanje strani

Stran uporablja Child temo, ki kot osnovno uporablja temo Kale